ŽIVLJENJE JE LEPO

Spoštovani,

V 1. tednu junija obeležujemo teden slepih in slabovidnih. V letošnjem tednu slepih in slabovidnih, želimo javnosti sporočiti, da življenje slepih in slabovidnih ni le temno in sivo, ampak je lahko tudi polno, veselo in pisano. Zato vabimo slepe in slabovidne vseh starosti; otroke, mlade, odrasle, starejše, da sestavijo misel o življenju, ki bi jo radi sporočili svetu in nam jo posredujejo.

Lahko se posnamete, poveste vašo misel in nam posnetek posredujete na e-naslov: rok.fiamengo@zveza-slepih.si.

Pri snemanju upoštevajte spodnja navodila:

• Telefon naj bo obrnjen ležeče.
  • Snemajte v kvaliteti 1080p ali pa 720p in Formatu mpeg4.
  • V primeru, da boste snemali v temnem prostoru, vklopite svetilko.
  • Telefon naj bo med snemanjem čim bolj pri miru in dovolj blizu, da bo tudi zvok posnet kvalitetno.
  • Ko je video posnet, preverite ali je posnetek v redu in se stvari slišijo ali vidijo dovolj razločno.
  • Prosimo vas, da pripravite in nam posredujete tudi kratek opis sebe kot avtorja, da ga bomo objavili ob posnetku.
  • Posnetke boste moral iprenesti na računalnik in jih poslati preko Wetransfer-ja.

Za vse dodatne informacije in pomoč, se lahko obrnete na Roka Fiamenga, na zgoraj zapisani e-naslov.

Veseli bomo tudi zapisanih misli, ki jih lahko dopolnite s svojo sliko.

Vaše misli o življenju sprejemamo do: četrtka 29.5.2020.

“Življenje lahko doživljaš na dva načina. Tako, da se ti nič ne zdi čudežno,

ali pa, kot da je vse čudež.”

Albert Einstein

S spoštovanjem/Najlepše pozdravljamo.

Pripravil:

Brigita Kosi

Tajnik ZDSSS                                                                                             Predsednik ZDSSS

Štefan Kušar                                                                                               Matej Žnuderl