OBVESTILA

MDSS Maribor vas vljudno  vabi, da se vključite v naslednje posebne socialne  programe, ki se izvajajo v prostorih društva na Gospejni ul. 11 v Mariboru.

Oktober 2018

• V četrtek 11. 10. 2018 ob 14:00 je tečaj ročnih del,
  • V četrtek 11. 10. 2018 ob 10:00 in 15:00 uri je kuharska delavnica,
  • V četrtek 18. 10. 2018 ob 10:00 uri je skupina za samopomoč,
  • Vsako sredo ob 8:30 uri je tečaj nemškega jezika, prispevek je 5 evrov na mesec,
  • Vsak četrtek med 14:00 in 17:00 uro je Marko Bezjak na voljo za inštrukcije in svetovanje glede mobilnih telefonov in računalnikov,
  • Vsak četrtek od 16:45 do 17:45 uri je vadba pilatesa,
  • Vsak četrtek od 9:00 do 17:00 ure imate možnost igranja govorečega pikada, showdawna in druženja, če želite igrati izven tega termina pokličite v pisarno društva.

Vabila

Vabljeni na martinovanje

Vabimo vas na skupno martinovanje vseh MDSS, ki bo v torek 6. novembra v Gostilni pri Studencu v Turnišču. V dopoldanskem času bomo obiskali OTOK LJUBEZNI. Reka Mura se je skozi stoletja ob svojem koritu poigrala z naravo in ustvarila naravni otok, ki so ga domačini poimenovali OTOK LJUBEZNI. Otok, ki je po svoji vsebini, lepoti in neokrnjeni naravi znan bližnji in širši okolici. Ogledali si bomo: mlin z možnostjo nakupa različnih vrst moke, stalno razstavo o büjraštvu in projekcijo filma “Büjraštvo na reki Muri”, tkalsko delavnico, imeli boste možnost nakupa spominkov in turistične literature ter vožnjo z brodom čez reko Muro. Sledi kosilo ob 13:00 uri. Meni: dve vrsti juhe (goveja ali gobova), dve vrsti mesa (piščančja stegna s slanino, v omaki in svinjski zrezek po pariško), prilogi (skutini štruklji in ajdova kaša), solata, sladica (domača gibanica in kava).

Prispevek je 13,5 € na osebo in vključuje hrano in glasbo. Prispevek za prevoz je odvisen od števila prijavljenih. Pijačo plačajo gostje sami.

Prosimo vas, da se čim prej prijavite, ker je število mest omejeno.