OBVESTILA

MDSS Maribor vas vljudno  vabi, da se vključite v naslednje posebne socialne  programe, ki se izvajajo v prostorih društva na Gospejni ul. 11 v Mariboru.

November 2018

• V četrtek 8. 11. 2018 ob 10:00 in 15:00 uri je kuharska delavnica,
  • V četrtek 15. 11. 2018 ob 10:00 uri je skupina za samopomoč,
  • V ponedeljek 26. 11. 2018 ob 10:00 uri je duhovno srečanje s patrom Mihom Sekolovnikom,
  • V četrtek 29. 11. 2018 ob 10:00 uri je delavnica ročnih del,
  • Vsako sredo ob 8:30 uri je tečaj nemškega jezika, prispevek je 5 evrov na mesec,
  • Vsak četrtek med 14:00 in 17:00 uro je Marko Bezjak na voljo za inštrukcije in svetovanje glede mobilnih telefonov in računalnikov,
  • Vsak četrtek od 16:45 do 17:45 uri je vadba pilatesa,
  • Vsak četrtek od 9:00 do 17:00 ure imate možnost igranja govorečega pikada, showdawna in druženja, če želite igrati izven tega termina pokličite v pisarno društva.

Vabila

Vabljeni na posvet

Svet invalidov Mestne občine Maribor vas vljudno vabi na posvet o izvajanju Zakona o osebni asistenci, ki bo v četrtek, 8.11.2018 ob 10:00 v prostorih Razstavišča Urban, Grajska ulica 7, Maribor.

Vabilo na kulturni večer invalidov

Svet invalidov Mestne občine Maribor vas vabi na 9. kulturni večer invalidov, ki bo v ponedeljek 12.11.2018 ob 17:00 uri, v Kazinski dvorani SNG Maribor, Slovenska ul. 27. Za MDSS Maribor bo nastopal Mandl Sebastjan, ki bo na frajtonarici zaigral Čebelarja in Veselo v Kamnik. Prisrčno vabljeni!

Obvestilo

Obveščamo vas, da je vsem naročnikom televizije, ki lahko sprejemajo in predvajajo na svojih televizijskih zaslonih HD programa možno vklopiti zvočno branje podnapisov. To velja samo za programa RTV SLO 1 in RTV SLO 2. Trenutno so dodatni zvočni opisi samo  pri dnevnikih. V bodoče imajo namen to možnost razširiti na vse oddaje.