Obveščanje o srečanju slepih in slabovidnih staršev

Pozdravljeni!

Vabimo vas, da se nam pridružite na jesenskem srečanju družin slepih in slabovidnih staršev, ki bo potekalo od 11. do 13. 9. 2020 v domu oddiha na Okroglem.

Srečanje bo jesensko barvito! Potekale bodo delavnice na katerih bomo spregovorili o vzgojnih izzivih, se seznanili z novostmi na področju rehabilitacije, pripomočkov, aktivnosti namenjenih slepim in slabovidnim, skupaj bomo ustvarjali ter se razmigali. Čas bomo namenili tudi izmenjavi izkušenj in druženju.

Srečanje bomo popestrili z obiskom Plezarne. Plezarna omogoča plezanje otrokom že od tretjega leta starosti in prav tako odraslim. V Plezarni bo na voljo varovalna oprema, za varnost  bodo poskrbeli inštruktorji. Za plezanje potrebujete športno opremo in čiste telovadne copate oz. superge. Adrenalinski navdušenci se boste lahko odločili za skok iz zgornjega nadstropja oz. quick jump. Prispevek za plezanje znaša 6,00€ na osebo ter 3,00€ na skok. Prosimo vas, da v prijavnici označite, če se boste udeležili plezanja ter ali se boste odločili za skok. Tisti, ki ne boste plezali lahko čas preživite na sprehajalnih poteh ali v Plezarnini kavarni.

Na tržnici dobri ideje se boste predstavile družine! Prosimo vas, da razmislite o idejah in drobnih trikih, ki jih uporabljate. Z vašimi domislicami boste prispevali k lažjemu vsakdanu preostalih družin.

Med delavnicami za starše bodo potekale ustvarjalne in gibalne aktivnosti za otroke. Za njihovo varnost bodo poskrbeli prostovoljci, ki bodo na voljo tudi za spremstva.

Prosimo vas, da o srečanju obvestite tiste, za katere menite, da bi želeli sodelovati, pa morda še niso prejeli vabila z naše strani. Za pomoč pri obveščanju se vam iskreno zahvaljujemo.

Udeleženci srečanja družin slepih in slabovidnih staršev plačajo prispevek za program v višini 10 EUR na družino na dan.

V skladu s smernicami za preprečevanje širjenja okužbe z COVID 19 boste vsi udeleženci morali ob prihodu na Okroglo podpisati izjavo »Izjava pred vključitvijo v posebne socialne programe Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije«.

Vaše prijavnice pričakujemo do petka, 28.8.2020. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki: 01 4700 257 ali na elektronskem naslovu: karolina.doltar@zveza-slepih.si.

Najlepše pozdravljamo!

Pripravil:

Karolina Doltar

Tajnik ZDSSS                                                                                 Predsednik ZDSSS

Štefan Kušar                                                                                   Matej Žnuderl

Vabilo na jesensko srečanje 2020

JESENSKO SREČANJE- PROGRAM 2020