Petkova Zoom kavica

Lepo pozdravljeni,

Prijazno vabljeni na petkovo kavico in poslušanje o romanu »Misliš resno«.

Sončen pozdrav,

Mateja Pavletič

MDSS Maribor

VSEM MDSS

Spoštovani!

Prosimo, da obvestite vaše člane, da bomo na tokratni Petkovi Zoom kavici predstavili roman

SONJE PUNGERTNIK,  z naslovom  MISLIŠ RESNO

Sonja Pungertnik (1972) je po poklicu profesorica defektologije. Tri leta je delala na področju šolstva, šest let na področju socialnega varstva, od leta 2007 pa je zaposlena v Ignacijevem domu duhovnosti, ki ga od leta 2018 tudi vodi. Leta 2006 je prejela priznanje Andragoškega centra Slovenije za dosežke na področju izobraževanja odraslih, leta 2014 pa je bila razglašena za Slovenko leta. Je avtorica strokovnih člankov in številnih krajših prispevkov. Pravkar pa je izdala svoje prvo knjižno delo.

Pogovor bo vodil  Dušan Brešar Mlakar.  Dobimo se  v petek 4. 6. 2021  ob 10.00.

Povezava:

Meeting ID: 662 490 3847

Passcode: 917593

Vse prejšnje »kavice« si lahko ogledate na: https://www.youtube.com/channel/UCeJ5xkj6sLah5dGBlz2lIqA

Za tiste, ki imate težave s prijavo, bo na voljo pomoč po telefonu na številki: 01 47 00 250 (Rok) in sicer med 9.00 in 10.00, torej pred začetkom. Upamo, da se boste lahko prijavili vsi, ki si to želite.

Vprašanja in predloge, ki vas zanimajo  v zvezi s petkovo Zoom kavico lahko pošljete na dusan.bresar@zveza-slepih.si .

Na ta naslov lahko pošljete tudi mnenja in ideje za bodoče petkove ZOOM kavice.

Lepo pozdravljeni.

Tajništvo ZDSSS