Peticija in obrazec za zbiranje podpisov

Spoštovani,

na podlagi dogovora predstavnikov včlanjenih MDSS v Zvezo društev slepih in slabovidnih Slovenije, vam pošiljamo gradivo za pričetek zbiranja podpisov v podporo peticiji, ki naslavlja ukinjanje dodatka za pomoč in postrežbo na podlagi predloga Zakona o dolgotrajni oskrbi ter odpravo diskriminacije glede višine prispevka uporabnika v primeru komunikacijskega dodatka v okviru Zakona o osebni asistenci.

Prosimo za distribucijo gradiva med člani ter podporniki slepih in slabovidnih in organizacijo zbiranja podpisov. Bodite pozorni, da bodo polnoletni podpisniki izpolnili vse predvidene rubrike s čitljivo tiskano pisavo (Ime, Priimek, naslov) ter dodali svoj podpis. Tako izpolnjene obrazce lahko sproti pošiljate na Zvezo, kjer bomo v tajništvu organizirali zbiranje ter evidentiranje števila prejetih podpisov. Obrazec za zbiranje podpisov po potrebi stiskate in skopirajte.

Obveščamo vas, da bomo gradivo za peticijo objavili tudi na naši spletni strani, FB profilu, objavili v naših časopisih ter pripravili spletno peticijo. O vseh objavah vas bomo sproti obveščali, da bodo informacije dostopne v digitalni obliki tudi za vas, vaše spletne strani in pošiljanje po e-pošti.

Ko bomo pripravili obvestilo za medije, vas bomo prav tako sproti obveščali.

Želim nam obilo uspeha pri zbiranju podpisov v podporo slepih in slabovidnih.

Za dodatne tehnične informacije, smo vam seveda kadarkoli na razpolago.

Štefan Kušar, tajnik

dopis MDSS prošnja za zbiranje Peticija ZDSSS ZDO in ZOA – 16_08_2021

dopis MDSS prošnja za zbiranje Peticija ZDSSS ZDO in ZOA – 16_08_2021

Peticija ZDSSS ZDO in ZOA – 16_08_2021

Peticija ZDSSS ZDO in ZOA – 16_08_2021

Peticija obrazec za zbiranje ZDSSS ZDO in ZOA – 16_08_2021

Peticija obrazec za zbiranje ZDSSS ZDO in ZOA – 16_08_2021